RijkswijkBuiten logo
De belangstelling voor een nieuwe woning in RijswijkBuiten blijft onverminderd groot. In deze nieuwsbrief leest u meer over de start voorverkoop van de 2e fase van Park van Rodenburg. En vindt u meer informatie over project de Buitenparel, waar nog enkele woningen te koop zijn.
View 3_LR

Start voorverkoop Park van Rodenburg fase 2


De eerste fase van Park van Rodenburg, bestaande uit 39 karaktervolle woningen, is op maandag 27 april 2020 in voorverkoop gegaan en inmiddels zijn alle woningen gereserveerd! Wegens dit succes starten we op maandag 11 mei 2020 met de voorverkoop van 38 woningen in fase 2.

De woningen
Wonen in Park van Rodenburg betekent wonen in één van de karakteristieke woningen aan een prachtige laan, een intieme straat of aan het water. In Park van Rodenburg woont u in een fijne buurt, midden in de wijk Parkrijk in RijswijkBuiten, met het Wilhelminapark als verlenging van uw tuin. De architectuur knipoogt naar het vakmanschap van vroeger, met het comfort van nu. Bekijk nu het woningaanbod van fase 2 op www.parkrijk-parkvanrodenburg.nl

Voorverkoop fase 2
De online voorverkoop van Park van Rodenburg fase 2 gaat op maandag 11 mei 2020 vanaf 9.00 uur van start. De V.O.N. prijzen zijn bekend en het is mogelijk om in de accountomgeving een formulier in te vullen waarmee u uiteindelijk een woning kunt reserveren. Op de website vindt u meer informatie over het verkoopproces van Park van Rodenburg fase 2.
30388 - Ext 02_lowres

Goed nieuws, bijna 80% van de woningen in de Buitenparel zijn verkocht.

Alle 18 appartementen en een groot gedeelte van de herenhuizen zijn inmiddels verkocht! De meeste kopers hebben inmiddels het ontwerpgesprek gehad. Op dit moment zijn er nog enkele herenhuizen te koop, hier vindt u een overzicht van de beschikbare herenhuizen.

De herenhuizen
De herenhuizen hebben drie volledige woonlagen en op de begane grond een verdiepingshoogte van maar liefst 2,90 meter. De herenhuizen zijn ontwikkeld met het unieke Wonen à la Carte proces van mede opdrachtgeverschap. Er is een inspiratiewoning ontworpen, aan de hand van uw persoonlijke woonwensen maakt de architect samen met u een custom made ontwerp voor uw ideale woning.

Inschrijven
Hebt u ook interesse in een ruim herenhuis dat naar uw wensen kan worden aangepast? Vul dan nu het inschrijfformulier in en geef daarop uw voorkeur van de bouwnummers aan. De inschrijfformulieren worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen, dus schrijf u snel in!

Contact Informatiecentrum RijswijkBuiten


Uit zorg voor onze bezoekers en medewerkers hebben wij besloten om onze openingstijden en dienstverlening te beperken. Dit betekent dat Informatiecentrum RijswijkBuiten tot nader bericht gesloten is. Voor alle actuele informatie over de laatste ontwikkelingen in RijswijkBuiten kunt u terecht op www.rijswijkbuiten.nl. Voor vragen over RijswijkBuiten kunt u contact opnemen met Informatiecentrum RijswijkBuiten.

De woonconsulenten zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur:
Arjan van Weele: 06 - 28 50 65 59
Monique Leijerweert: 06 - 55 43 09 69
E-mail: rijswijkbuiten@rijswijk.nl

Op de overige momenten kunt u contact opnemen via telefoonnummer 070 - 326 19 75 en via e-mail rijswijkbuiten@rijswijk.nl.
Speelplekkenkaart RijswijkBuiten versie 2020-01-22
facebook twitter instagram