RijkswijkBuiten logo
View7_LR

Wonen zoals wonen bedoeld is in Park van Rodenburg


Wonen in Park van Rodenburg betekent wonen in één van de karakteristieke woningen aan een prachtige laan, een intieme straat of aan het water. In Park van Rodenburg woont u in een fijne buurt, midden in de wijk Parkrijk in RijswijkBuiten, met het Wilhelminapark als verlenging van uw tuin. De architectuur knipoogt naar het vakmanschap van vroeger, met het comfort van nu. Een echte groene woonbeleving, in unieke Herenhuizen, Verandawoningen of Hofwoningen met afmetingen van circa 111 tot en met 145 m2.

Vanaf vandaag kunt u via de projectwebsite kennis maken met dit nieuwe woningbouwplan. Hier vindt u ook een tijdlijn van het gehele verkoopproces.

De online voorverkoop van het project Park van Rodenburg start op maandag 27 april 2020 met fase 1, bestaande uit 39 karakteristieke woningen. Vanaf deze datum zijn de V.O.N. prijzen bekend en het is mogelijk om in de accountomgeving een formulier in te vullen waarmee u uiteindelijk zelfs een woning kunt reserveren. Bekijk de projectwebsite voor meer informatie.


Meer informatie
Voor meer informatie over het project Park van Rodenburg kunt u terecht op www.parkrijk-parkvanrodenburg.nl.
View 3_LR

Contact Informatiecentrum RijswijkBuiten


Uit zorg voor onze inwoners, ondernemers en medewerkers hebben wij besloten om onze openingstijden en dienstverlening te beperken. Dit betekent dat Informatiecentrum RijswijkBuiten tot nader bericht gesloten is. Voor vragen over Park van Rodenburg kunt u contact opnemen met Informatiecentrum RijswijkBuiten. De woonconsulenten zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Arjan van Weele: 06 - 28 50 65 59
Monique Leijerweert: 06 - 55 43 09 69
E-mail: rijswijkbuiten@rijswijk.nl

Voor alle actuele informatie over de laatste ontwikkelingen in RijswijkBuiten kunt u terecht op www.rijswijkbuiten.nl.
Speelplekkenkaart RijswijkBuiten versie 2020-01-22
facebook twitter instagram