RijkswijkBuiten logo
De Buitenparel tweeluik nieuwsbrief-min

Nu in verkoop: De Buitenparel in Parkrijk

Op zaterdag 7 maart 2020 is de verkoop van De Buitenparel van start gegaan. Tot maandag 16 maart 2020 om 16.00 uur kunt u zich inschrijven voor een woning. Heeft u de start verkoop gemist? Kom dan op zaterdag 14 maart 2020 van 11.00 - 13.00 uur langs in Informatiecentrum RijswijkBuiten aan de Van Rijnweg 3b. De woonconsulenten van Wonen à la Carte staan klaar om u meer te vertellen over project De Buitenparel.

De woningen
In De Buitenparel worden in totaal 30 energieneutrale woningen gerealiseerd: 18 herenhuizen en 12 appartementen. De diversiteit aan woningen maakt De Buitenparel voor iedereen aantrekkelijk. De verschillende gevels zorgen ervoor dat iedere woning een eigen unieke uitstraling heeft. Klik hier voor een video-impressie.

De appartementen beschikken over twee slaapkamers en hebben een oppervlakte van circa 50 m2. Bovendien beschikken de appartementen op de begane grond over een extra hoge verdiepingshoogte van 2,90 meter, dit zorgt voor een extra ruimtelijk effect en meer lichtinval.

De herenhuizen hebben drie volledige woonlagen en op de begane grond een verdiepingshoogte van maar liefst 2,90 meter. De herenhuizen zijn ontwikkeld met het unieke Wonen à la Carte proces van mede opdrachtgeverschap. Er is een inspiratiewoning ontworpen, aan de hand van uw persoonlijke woonwensen maakt de architect samen met u een custom made ontwerp voor uw ideale woning.

Inschrijven
De inschrijfperiode sluit op maandag 16 maart 2020 om 16.00 uur, hierna zal de eerste toewijzing van de woningen plaatsvinden. Wanneer u voor sluiting van de inschrijfperiode een positief financieel toetsingsgesprek heeft gehad bij de hypotheekspecialisten van NEXTHome, kunt in aanmerking komen voor een voorrangspositie bij de toewijzing. U kunt op dit moment al een afspraak maken voor deze financiële toetsing. Voor meer informatie over de verkoopprocedure kunt u terecht op www.debuitenparel.nl of contact opnemen met de verkopend makelaar.

Verwacht in Rijswijkbuiten De Beuken-Park van Rodenburg

Verwacht in RijswijkBuiten


| Park van Rodenburg | Parkrijk |
Soort aanbod: koop
Aantal woningen: 77 eengezinswoningen
Status: in ontwikkeling, start verkoop naar verwachting in het 2e kwartaal 2020
Meer informatie: www.parkrijk-parkvanrodenburg.nl

| De Beuken | Parkrijk |
Soort aanbod: koop
Aantal woningen: 32 appartementen
Status: in ontwikkeling, start verkoop naar verwachting medio 2020
Meer informatie: www.parkrijk-debeuken.nl
Speelplekkenkaart RijswijkBuiten versie 2020-01-22

Openingstijden Informatiecentrum RijswijkBuiten


Onze woonconsulenten vertellen u graag meer over RijswijkBuiten. Het informatiecentrum RijswijkBuiten is elke dinsdag- en donderdagmiddag geopend van 13.00 tot 17.00 uur én elke eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 13.00 uur.

Op zaterdag 14 maart 2020 van 11.00 tot 13.00 uur staan de woonconsulenten van Wonen à la Carte klaar om u meer te vertellen over project De Buitenparel. Bij het informatiecentrum is beperkte parkeergelegenheid beschikbaar. U kunt op loopafstand parkeren aan de Laan van Sion en bij de Van Rijnweg 1d.

Voor alle actuele informatie over de laatste ontwikkelingen in RijswijkBuiten kunt u terecht op www.rijswijkbuiten.nl.
facebook twitter