RijkswijkBuiten logo

Start verkoop De Lanen fase 3

De pre-sale van 18 duurzame herenhuizen in De Lanen fase 3 in RijswijkBuiten is op maandag 9 mei 2022 gestart. Vanaf dit moment is het mogelijk om u in te schrijven als belangstellende op www.parkrijk-delanen.nl.

De 18 herenhuizen worden gebouwd aan weerszijde van de toekomstige parksingel richting het Wilhelminapark. De woningen hebben een breedtemaat van 5,4 meter en beschikken over drie woonlagen. Twee hoekwoningen beschikken zelfs over een uitbouw aan de zijkant van de woning waardoor deze woningen voor dat deel van de woonkamer extra breed zijn. De voorlopige prijsindicatie is vanaf € 615.000,- en woonoppervlaktes variëren van circa 148 tot ruim 166 m². Negen woningen hebben een tuin op het zuidwesten, de andere negen tuinen zijn gelegen op het noordoosten.
22580-AM-Parkrijk-De-Lanen-fase-2B-exterieur-01c_72dpi-1

Duurzaam wonen in Parkrijk

In RijswijkBuiten woont u voorbereid op de toekomst. Alle woningen en het openbaar gebied zijn uiterst duurzaam en gebouwd met aandacht voor thema’s als groen, water en het klimaat. Zo hebben de woningen in De Lanen fase 3 geen gasaansluiting maar zijn ze voorzien van een warmtepomp en wordt elektriciteit opgewekt door zonnepanelen.

Daarnaast wordt in deelgebied Parkrijk slim omgegaan met mobiliteit. Er is veel ruimte voor fietsers en voetgangers en er zijn minder parkeerplekken: namelijk 1 parkeerplek per woning en 0,3 voor bezoekersparkeren. Als alternatief voor de (tweede) particuliere auto kunnen bewoners van Parkrijk gebruik maken van duurzame (elektrische) deelauto’s en (bak)fietsen, die op een aantal centrale plekken in Parkrijk te vinden zijn. Zo stimuleren we het gebruik van deelauto’s en fietsen en dragen we bij aan de duurzaamheid én leefbaarheid van Parkrijk. Meer informatie leest u op www.rijswijkbuiten.nl/deelmobiliteit.

Op www.rijswijkbuiten.nl/lanenfase3 vindt u bovendien meer informatie over deelgebied Parkrijk. Zo ziet u in de digitale projectenkaart welke (toekomstige) projecten en voorzieningen er in de buurt van De Lanen fase 3 worden gebouwd, of zijn gerealiseerd.

Geïnteresseerd

Op maandag 9 mei 2022 start de pre-sale van 18 woningen in De Lanen fase 3 in RijswijkBuiten. Vanaf dat moment is het mogelijk om u in te schrijven als belangstellende op www.parkrijk-delanen.nl. Medio juni wordt de definitieve verkoop verwacht, waarbij ook een hypotheekberekening zal worden gevraagd. Wanneer u zich inschrijft als belangstellende wordt u als eerste geïnformeerd over de start verkoop. Voor vragen over de woningen in De Lanen fase 3 kunt u contact opnemen met
Frisia Makelaars, via:
Telefoonnummer:
070-3420101
E-mail:
nieuwbouw@frisiamakelaars.nl

Olsthoorn makelaars, via
Telefoon:
070-3084656
E-mail:
info@olsthoornmakelaars.nl

Voor vragen over de wijk RijswijkBuiten kunt u contact opnemen met:
Informatiecentrum RijswijkBuiten, via
Telefoon: 070 – 326 19 75
E-mail: rijswijkbuiten@rijswijk.nl

Langskomen bij Informatiecentrum RijswijkBuiten is alleen mogelijk op afspraak. U kunt een afspraakverzoek bij ons achterlaten via www.rijswijkbuiten.nl/contact
logo's
facebook twitter instagram