RijkswijkBuiten logo

Start verkoop De Beuken

Op woensdag 22 december 2021 is de online verkoop van De Beuken gestart. Het appartementengebouw van de Beuken wordt gerealiseerd aan de Laan van ’t Haantje in deelgebied Parkrijk en telt 7 woonlagen met 32 luxe koopappartementen in verschillende typen. Op de begane grond komen 2 tweekamerappartementen. Op de verdiepingen is ruimte voor drie- en vierkamerappartementen. Alle appartementen hebben een buitenruimte met een gunstige zonligging. Op de begane grond is een parkeerterrein met voor elk appartement een parkeerplaats.
De-Entree-LR-1-680x465

Duurzaam wonen in Parkrijk

Volgens de duurzaamheidsambities van RijswijkBuiten worden woningen in De Beuken gebouwd met aandacht voor thema’s als groen, water en het klimaat. Zo hebben de woningen geen gasaansluiting maar zijn ze voorzien van een warmtepomp en wordt elektriciteit opgewekt door zonnepanelen.

Daarnaast wordt in deelgebied Parkrijk slim omgegaan met mobiliteit. Er is veel ruimte voor fietsers en voetgangers en er zijn minder parkeerplekken dan gebruikelijk. Namelijk 1 parkeerplek per woning en 0,3 voor bezoekersparkeren. Om te voorzien in de mobiliteitsbehoefte zijn er voor de bewoners van Parkrijk (elektrische) deelauto’s en (in de toekomst ook) elektrische deel(bak)fietsen van deelvervoerder Hely beschikbaar in de wijk. Kijk voor meer informatie op www.rijswijkbuiten.nl/de-beuken.

Op www.rijswijkbuiten.nl/de-beuken vindt u bovendien meer informatie over deelgebied Parkrijk. Zo ziet u in de digitale projectenkaart welke (toekomstige) projecten en voorzieningen er in de buurt van De Beuken worden gebouwd, of zijn gerealiseerd.

21522-AM-Parkrijk-De-Lanen-Rijswijk-Buiten-fase-3-appartementen-02_300dpi-1

Start verkoop

Een fysieke start verkoop lukt vanwege de huidige coronamaatregelen helaas niet, het project gaat daarom online in verkoop vanaf woensdag 22 december 2021. De verkoopbrochure en de plattegronden van alle 32 appartementen vindt u op www.parkrijk-debeuken.nl. Via deze website kunt u zich inschrijven op een appartement van uw voorkeur.

  • Inschrijven is mogelijk tot en met woensdag 12 januari 2022, tot 15.00 uur. Inschrijvingen die na 15.00 uur worden ontvangen loten niet mee en komen achteraan op de reservelijst.
  • Bij de inschrijving dient een financiële verklaring te worden toegevoegd waaruit blijkt dat u de koopsom van het appartement van uw keuze kunt voldoen. Deze financiële verklaring kunt u bij iedere financieel adviseur opvragen.
  • Vervolgens vindt middels een loting de toewijzing plaats. Deze loting wordt door een notaris gedaan. Waarna u uiterlijk 17 januari 2022 wordt geïnformeerd.

Geïnteresseerd?

Voor vragen over de woningen in De Beuken kunt u contact opnemen met
Silfhout & Hogetoorn, via
Telefoon:
015-2125288
E-mail:
info@vansilfhout.nl


Olsthoorn makelaars, via
Telefoon:
070-3084656
E-mail:
info@olsthoornmakelaars.nl
Website:
www.parkrijk-debeuken.nl

Voor vragen over de wijk RijswijkBuiten kunt u contact opnemen met:
Informatiecentrum RijswijkBuiten, via
Telefoon: 070 – 326 19 75
E-mail: rijswijkbuiten@rijswijk.nl

Langskomen bij Informatiecentrum RijswijkBuiten is, vanwege de coronamaatregelen, alleen mogelijk op afspraak. U kunt een afspraakverzoek bij ons achterlaten via www.rijswijkbuiten.nl/contact
facebook twitter instagram