RijkswijkBuiten logo
De Buitenparel tweeluik nieuwsbrief-min

Start verkoop De Buitenparel op zaterdag 7 maart a.s.!


Op zaterdag 7 maart 2020 van 10.00 tot 13.00 uur start Wonen à la Carte met de verkoop van project 'De Buitenparel' in deelgebied Parkrijk. Tijdens de start verkoop zijn makelaars en medewerkers van het informatiecentrum aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

De woningen
In De Buitenparel worden in totaal 30 energieneutrale woningen gerealiseerd: 18 herenhuizen en 12 appartementen. De diversiteit aan woningen maakt De Buitenparel voor iedereen aantrekkelijk. De verschillende gevels zorgen ervoor dat iedere woning een eigen unieke uitstraling heeft. Klik hier voor een video-impressie.

De appartementen beschikken over twee slaapkamers en hebben een oppervlakte van circa 50 m2. Bovendien beschikken de appartementen op de begane grond over een extra hoge verdiepingshoogte van 2,90 meter, dit zorgt voor een extra ruimtelijk effect en meer lichtinval.

De herenhuizen hebben drie volledige woonlagen en op de begane grond een verdiepingshoogte van maar liefst 2,90 meter. De herenhuizen zijn ontwikkeld met het unieke Wonen à la Carte proces van mede opdrachtgeverschap. Er is een inspiratiewoning ontworpen, aan de hand van uw persoonlijke woonwensen maakt de architect samen met u een custom made ontwerp voor uw ideale woning.

Start verkoop
U bent zaterdag 7 maart van 10.00 uur tot 13.00 uur van harte welkom in het Informatiecentrum RijswijkBuiten, aan de Van Rijnweg 3b. Bij het informatiecentrum is beperkte parkeergelegenheid beschikbaar. U kunt op loopafstand parkeren aan de Laan van Sion en bij de Van Rijnweg 1d.

Inschrijven
Vanaf de start verkoop is het mogelijk om u in te schrijven voor een woning. De inschrijfperiode sluit op maandag 16 maart om 16.00 uur, hierna zal de eerste toewijzing van de woningen plaatsvinden.

Wanneer u voor sluiting van de inschrijfperiode een positief financieel toetsingsgesprek heeft gehad bij de hypotheekspecialisten van NEXTHome, kunt in aanmerking komen voor een voorrangspositie bij de toewijzing. U kunt op dit moment al een afspraak maken voor deze financiële toetsing. Voor meer informatie over de verkoopprocedure kunt u terecht op www.debuitenparel.nl of contact opnemen met de verkopend makelaar.

Verwacht in Rijswijkbuiten De Beuken-Park van Rodenburg

Verwacht in RijswijkBuiten


| Park van Rodenburg | Parkrijk |
Soort aanbod: koop
Aantal woningen: 83 eengezinswoningen
Status: in ontwikkeling, start verkoop naar verwachting in maart 2020
Meer informatie: www.parkrijk-parkvanrodenburg.nl

| De Beuken | Parkrijk |
Soort aanbod: koop
Aantal woningen: 32 appartementen
Status: in ontwikkeling, start verkoop naar verwachting medio 2020
Meer informatie: www.parkrijk-debeuken.nl
Speelplekkenkaart RijswijkBuiten versie 2020-01-22

Openingstijden informatiecentrum RijswijkBuiten

Onze woonconsulenten vertellen u graag meer over RijswijkBuiten. Het informatiecentrum RijswijkBuiten is elke dinsdag- en donderdagmiddag geopend van 13.00 tot 17.00 uur én elke eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 13.00 uur

Voor alle actuele informatie over de laatste ontwikkelingen in RijswijkBuiten kunt u terecht op www.rijswijkbuiten.nl.
facebook twitter