RijkswijkBuiten logo

Start verkoop De Lanen fase 3

Op woensdag 29 juni 2022 is de online verkoop van De Lanen fase 3 in RijswijkBuiten gestart. De 18 herenhuizen worden gebouwd aan weerszijde van de toekomstige parksingel richting het Wilhelminapark. De woningen hebben een breedtemaat van 5,4 meter en beschikken over drie woonlagen. Twee hoekwoningen beschikken zelfs over een uitbouw aan de zijkant van de woning waardoor deze woningen voor dat deel van de woonkamer extra breed zijn. De woonoppervlaktes variëren van circa 148 tot ruim 166 m². Negen woningen hebben een tuin op het zuidwesten, de andere negen tuinen zijn gelegen op het noordoosten.
22580-AM-Parkrijk-De-Lanen-fase-2B-exterieur-01c_72dpi-1

Duurzaam wonen in Parkrijk

In RijswijkBuiten woont u voorbereid op de toekomst. Alle woningen en het openbaar gebied zijn uiterst duurzaam en gebouwd met aandacht voor thema’s als groen, water en het klimaat. Zo hebben de woningen in De Lanen fase 3 geen gasaansluiting maar zijn ze voorzien van een warmtepomp en wordt elektriciteit opgewekt door zonnepanelen.

Daarnaast wordt in deelgebied Parkrijk slim omgegaan met mobiliteit. Er is veel ruimte voor fietsers en voetgangers en er zijn minder parkeerplekken: namelijk 1 parkeerplek per woning en 0,3 voor bezoekersparkeren. Als alternatief voor de (tweede) particuliere auto kunnen bewoners van Parkrijk gebruik maken van duurzame (elektrische) deelauto’s en (bak)fietsen, die op een aantal centrale plekken in Parkrijk te vinden zijn. Zo stimuleren we het gebruik van deelauto’s en -fietsen en dragen we bij aan de duurzaamheid én leefbaarheid van Parkrijk. Meer informatie leest u op www.rijswijkbuiten.nl/deelmobiliteit.

Op www.rijswijkbuiten.nl/lanenfase3 vindt u bovendien meer informatie over deelgebied Parkrijk. Zo ziet u in de digitale projectenkaart welke (toekomstige) projecten en voorzieningen er in de buurt van De Lanen fase 3 worden gebouwd, of zijn gerealiseerd.

Inschrijven

Vanaf woensdag 29 juni tot en met maandag 11 juli 2022 12.00 uur is het mogelijk om in te schrijven voor de verkoop van 18 herenhuizen in De Lanen fase 3 in RijswijkBuiten. De verkoopdocumenten zoals de plattegronden, technische omschrijving en contractstukken van alle 18 woningen vindt u op www.parkrijk-delanen.nl onder 'verkoopdocumentatie'. Via deze website kunt u een account aanmaken en zich inschrijven voor een woning van uw voorkeur.


  • Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 11 juli 2022, tot 12.00 uur. Inschrijvingen die na 12.00 uur worden ontvangen komen achteraan op de reservelijst.
  • Bij de inschrijving dient een financiële verklaring te worden toegevoegd waaruit blijkt dat u de koopsom van de woning van uw keuze kunt voldoen. Het opgeven van een financiële check is een voorwaarde voor toewijzing. Deze financiële verklaring kunt u bij iedere financieel adviseur opvragen.
  • Wanneer u een woning toegewezen hebt gekregen neemt één van de makelaars van Frisia Makelaars of Olsthoorn Makelaars uiterlijk dinsdag 12 juli 2022 contact met u op om u hiervan op de hoogte te brengen en direct een optiegesprek in te plannen.

Vragen?

Mocht u na het bekijken van de verkoopdocumentatie nog vragen hebben, dan bent u van harte welkom tijdens de Meet & Greet op woensdag 6 juli van 16.30-19.00 uur in het informatiecentrum van RijswijkBuiten (Van Rijnweg 3b). Aanmelden voor de Meet & Greet kan via www.parkrijk-delanen.nl.

Kunt u niet naar de Meet & Greet, maar heeft u wel vragen? Voor vragen over de woningen in De Lanen fase 3 kunt u contact opnemen met:
Frisia Makelaars, via:
Telefoonnummer:
070-3420101
E-mail:
nieuwbouw@frisiamakelaars.nl

Olsthoorn makelaars, via
Telefoon:
070-3084656
E-mail:
info@olsthoornmakelaars.nl

Voor vragen over de wijk RijswijkBuiten kunt u contact opnemen met:

Informatiecentrum RijswijkBuiten, via
Telefoon: 070 – 326 19 75
E-mail: rijswijkbuiten@rijswijk.nl
Website: www.rijswijkbuiten.nl/contact
logo's
facebook twitter instagram