homeNieuwsGeen categorie20 mei a.s. Start Verkoop De Linden

20 mei a.s. Start Verkoop De Linden

20 mei a.s. Start Verkoop De Linden

Het is zover! Eindelijk kunnen wij de datum aan u bekend maken van de start verkoop van De Linden! Op 20 mei aanstaande gaan we definitief in verkoop met de 1e fase van dit woningbouwproject met een aangepaste architectuur en een nieuw woningbouwprogramma.

De Linden is een bijzonder project voor RijswijkBuiten. De prachtige woontoren de Koningslinde biedt u vanuit verschillende appartementen een spectaculair uitzicht over RijswijkBuiten. Naast de Koningslinde komt de Zilverlinde. Dit gebouw is van een extra woonlaag voorzien.

In de tweede fase is De Leilinde  komen te vervallen. Dit is nu de Witte Linde geworden, een zusje van de Zilverlinde. De Hollandse Linde en de Patiowoningen in de Zomerlinde in deze fase zijn niet veranderd. De tweede fase gaat later in verkoop.

Kortom, De Linden is een uniek stukje in RijswijkBuiten. Op 20 mei hebben we voor u de brochures, prijslijsten en inschrijfformulieren beschikbaar. U bent op die dag van 11.00 tot 13.00 uur van harte welkom in het Informatiecentrum RijswijkBuiten. U heeft de tijd om zich in te schrijven tot en met 12 juni aanstaande, zodat u rustig kunt bezien welke woning uw voorkeur heeft.

Uiteraard hopen wij u op 20 mei te ontmoeten in het Informatiecentrum RijswijkBuiten. Graag tot dan!

 

Downloads

Geen documenten gevonden.