homeNieuwsGeen categorieEen unieke kans…. de eerste Iris woning is nu te koop!

Een unieke kans…. de eerste Iris woning is nu te koop!

Een unieke kans…. de eerste Iris woning is nu te koop!

Fase 11 van De Tuinen van Sion is verkocht. De verkoop van deze 85 woningen is boven verwachting snel verlopen. Eén woning heeft Dura Vermeer echter bewust niet verkocht, omdat zij heel bijzonder is. Zij is namelijk de eerste slimme Iris woning van Dura Vermeer.

Bouwnummer 340 is gelegen aan de Oleander 64 in RijswijkBuiten. En met een woonoppervlakte van circa 120 m² is dit een mooie ruime eengezinswoning met een voor- en achtertuin. De kaveloppervlakte bedraagt 113 m² en de woning beschikt over twee eigen parkeerplaatsen. En wat maakt deze woning bijzonder? De woning is voorzien van het Iris pakket. Veiligheid, comfort en duurzaamheid is heel belangrijk voor IRIS, daarom is de woning van innovatieve apparatuur voorzien. Denk hierbij aan een beveiligingssysteem, inclusief camera’s, sirene en bewegingssensoren. Een elektrisch voordeurslot met deurdranger waar de deur op afstand mee open en dicht gemaakt kan worden. Elektrische dakramen met zonwering en regensensor die zelfvoorzienend zijn. En bovendien is de woning voorzien van wifi access points, waardoor je door de hele woning heen sterk signaal hebt. En nog veel meer! Hou je van innovatieve technologie? En wil je thuis geheel ontzorgt worden? Dan is de IRIS woning zeker wat voor jou!

De oplevering van deze woning staat gepland voor de 1e kwartaal van 2018 en de koopsom bedraagt € 345.900,- v.o.n. (inclusief divers meer- en minderwerk, bouwrente en notariskosten). Wilt u in aanmerking komen voor deze woning? De informatie is op te vragen via het e-mail adres verkoop@duravermeer.nl. Let op inschrijven is mogelijk door het inschrijfformulier en uw motivatie in te leveren bij Dura Vermeer.

Dinsdag 31 oktober is het Iris team van 16.00 tot 18.00 uur aanwezig in het informatiecentrum van RijswijkBuiten aan de Van Rijnweg 3B, om eventuele vragen te beantwoorden.

 

Downloads

Geen documenten gevonden.