homeRijswijkBuitenParkrijk

Parkrijk

Parkrijk

Het tweede deelgebied waarmee we in RijswijkBuiten aan de slag gaan is Parkrijk (voorheen ’t Haantje). Gelegen naast Sion en aan de voet van het Wilhelminapark. En dit prachtige groene park vormt het uitgangspunt voor het stedenbouwkundig ontwerp voor Parkrijk; de gezamenlijke tuin voor de (toekomstige) bewoners. Niet zomaar een tuin, maar één van maar liefst 150 hectare groot!

Wonen langs lange lanen
We noemen het gebied niet voor niets Parkrijk: diverse lanen met woningen vormen het verlengde van het park. Langs lange lanen staat straks een divers aanbod aan eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen, als ook vrijstaande woningen. Uiteraard met een eigen ruime tuin waarvan u kunt genieten. Maar ook  appartementen krijgen een plek in dit gebied. De architectuur zal een ander uiterlijk krijgen dan u tot nu toe heeft gezien in Sion. Zodoende krijgt ieder deelgebied zijn eigen karakter. Uiteraard kunt u een zeer gevarieerd aanbod verwachten in diverse prijsklassen, zowel koop als huur en met diverse keuzemogelijkheden. Ook het parkeren zal net als in Sion in zogenaamde parkeerhoven worden geregeld, waardoor ook hier de kleine straatjes autoluw worden.

Inmiddels zijn de eerste woningen in dit deelgebied al in aanbouw. Benieuwd naar de impressie hoe Parkrijk er naar verwachting uit komt te zien? Kijk dan hier op onze animatiefilm (graag merken wij hierbij op dat het om een animatiefilm gaat. De daadwerkelijke uitwerking van de plannen kunnen nog gewijzigd worden. De animatiefilm kan daardoor afwijken van de werkelijkheid).

 

Downloads

Geen documenten gevonden.