homeProjectenParkrijk Fase 3

Parkrijk Fase 3

Parkrijk Fase 3

VOOR ACTUELE OPENINGSTIJDEN VAN HET INFORMATIECENTRUM VERWIJZEN WIJ U NAAR DE PROJECTSITE VAN RIJSWIJK BUITEN.

RijswijkBuiten gaat weer een mooie nieuwe fase in. Na het grote succes in Sion presenteren we u nu de eerste plannen voor ’t Haantje. Onder de naam Parkrijk komt er een prachtig project aan met een heel gevarieerd woonprogramma. Parkrijk wordt de etalage van aantrekkelijk wonen in de Randstad. Buiten maar toch stedelijk. Deze fase bestaat uit royale eengezinswoningen met een individuele uitstraling.

Met volop veilige speelruimte voor de kinderen maar ook een goede verbinding naar de diverse grote wegen en het stadscentrum. Nog een opvallende combinatie: de ietwat stedelijke beleving maar dat wel onder de naam Parkrijk. Die inspiratie komt door het prachtige Wilhelminapark dat op loopafstand ligt. Met fraaie bomen, paden, waterpartijen, bijzondere bosschages en ideaal voor heerlijk wandelen, sporten en spelen.

Natuurlijk is er ook aan andere ‘groene’ eigenschappen gedacht. In Parkrijk worden de nieuwste technische snufjes op het gebied van duurzaamheid geïnstalleerd. Door onder andere het gebruik van de warmtepomp en zonnepanelen is deze woning zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. Dit systeem zorgt ook voor extra comfort. Bijvoorbeeld door de vloerverwarming door de gehele woning die ook als koeling kan dienen en het gebruik van triple glas.

Het tweede deelgebied waarmee we in RijswijkBuiten aan de slag gaan is ’t Haantje. Gelegen naast Sion en aan de voet van het Wilhelminapark. ‘t Haantje gaat een bijzondere plek innemen in RijswijkBuiten. De komende jaren gaat dit gebied omgetoverd worden in een superieur woongebied waar
veel mensen hun woongeluk zullen vinden. Parkrijk ligt aan de zuidwestelijke kant van RijswijkBuiten. Parkrijk zal zich bevinden aan de buitenrand van ’t Haantje tegen de grens van Delft aan. De wijk wordt zogezegd autoluw, toch zijn de voorzieningen voor uw auto uitstekend. 

U heeft straks niet alleen een heerlijke wijk om te wonen, u kunt ook dichtbij huis recreëren! Met een achtertuin van maar liefst 150 hectare heeft u een prachtig recreatiegebied op loopafstand. Het Wilhelminapark, Hoekpolderpark en Elsenburgerbos is een prachtig gebied waar de natuur in alle facetten
samenkomt. U kunt er heerlijk wandelen en genieten van het zeer gevarieerde landschap en beplanting. Maar ook fietsers, hardlopers en bijvoorbeeld skeelers kunnen er hun hart ophalen. Voor de kinderen is er ook een speeltuin aanwezig. Met de komst van RijswijkBuiten wordt het Wilhelminapark nog mooier gemaakt. Het wordt nog groter waardoor er een mooie natuurlijke overloop is tussen het woongebied en de natuur.

Woningtypes

Herenhuis 

Herenhuis

STATIGE HERENHUIZEN:- 3-laagse woningen voorzien van verschillende voorgevels- 5,70 meter breed en 10,80 meter diep- gebruiksoppervlakte 162 m² - kavels van 145 m² tot 152 m²- standaard voorzien…

Locatie

Ontwikkelaar


Dura Vermeer Bouw Zuid West BVMakelaars