homeProjectenDe Tuinen van Sion Fase 12

De Tuinen van Sion Fase 12

De Tuinen van Sion Fase 12

De Tuinen van Sion wordt alleen nog maar mooier. Er is keus genoeg voor iedereen: van starterswoningen, rijtjeshuizen tot en met 2-onder-1-kapwoningen in verschillende uitvoeringen. Er komen weer nieuwe woningen bij; de volgende stap om liefhebbers van ruim, voordelig en duurzaam-wonen volledig van dienst te kunnen zijn. Noem ze gerust mooie buitenkansjes, want dat zijn ze absoluut. Fraaie, ruimtelijke, betaalbare huizen in het landelijke groen van RijswijkBuiten.

Een brede groep liefhebbers zal De Tuinen van Sion dan ook hogelijk gaan waarderen. Alles is afgestemd op ruim genieten: het comfortabele wonen en leven in huis en de grote tuin, de groene autoluwe omgeving, de vele speelruimten voor kinderen maar ook de verregaande duurzaamheid. Want, is Rijswijk de groenste gemeente van Zuid-Holland; in De Tuinen van Sion krijgt dat groen een extra betekenis.

De Tuinen van Sion zijn maximaal energiezuinig. Elk huis beschikt over moderne klimaattechnieken, zoals warmtepompen, uitgekiende ventilatiesystemen en zonnepanelen als extra ondersteunende energiebron.
Het centrum van Rijswijk, Delft en Den Haag zijn dichtbij en optimaal bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer. Maar ook voor de auto wordt goed gezorgd. De Tuinen van Sion hebben ruime parkeergelegenheid en de ontsluiting naar de snelweg A4 richting Rotterdam en Amsterdam ligt op een paar minuten rijden.

De Tuinen van Sion maakt onderdeel uit van RijswijkBuiten. Met RijswijkBuiten krijgt Rijswijk er in de komende periode een hele nieuwe wijk bij. Deze wijk zal gaan bestaan uit ongeveer 4.000 woningen. Op het grondgebied Sion en 't Haantje verrijst straks een wijk met een heel groene en duurzame uitstraling. Door het gebied op te delen in meerdere deelplannen, komt RijswijkBuiten straks heel intiem over. Voor Sion- het eerste deelgebied dat wordt ontwikkeld- is gekozen voor een dorpse opzet. De wijk wordt ruim van opzet  met veel variatie van architectuur.

Woningtypes

Stadsvilla's 

Stadsvilla's - Verkocht

Kenmerken Stadsvilla's, prijzen vanaf € 292.900,= v.o.n.- zeer ruime stadsvilla's in een groene omgeving met een breedte van 5.1 m;- statige individuele architectuur;- 3 etages, van 152…

Stadsvilla's XL 

Stadsvilla's XL - Verkocht

Kenmerken Stadsvilla's XL, prijzen vanaf € 389.900,= v.o.n.- zeer ruime stadsvilla's in een groene omgeving met een breedte van 5.1 m;- statige individuele architectuur;- 4 etages, van…

Verandawoningen 

Verandawoningen - Verkocht

Kenmerken Verandawoningen, prijzen vanaf € 266.900,= v.o.n.- sfeervolle huizen in een groene omgeving;- 3 etages, 120 m² woonoppervlak met 3 slaapkamers en een vrij-indeelbare zolder;- aan de…

Locatie

Ontwikkelaar


Dura Vermeer Bouw Zuid West BVMakelaars