homeProjectenDe Eilanden van Sion Eiland 2, Waterlelie

De Eilanden van Sion Eiland 2, Waterlelie

De Eilanden van Sion Eiland 2, Waterlelie

In het polderlandschap tussen Delft en Rijswijk, op een van de mooiste locaties in RijswijkBuiten, wordt het eerste eiland (van vier unieke wooneilanden) gemaakt in het project “De Eilanden van Sion”.
Het eerste eiland (Zwaneneiland) is kleinschalig, met zijn eigen intieme sfeer. De twee-onder-een kapwoningen en de rijwoningen hebben één ding gemeen: hun prachtige ligging aan het (open) water en een vlonder in de achtertuin. De bewoners varen dan vanuit hun eigen achtertuin zo naar het Westland en Delft.
 
In RijswijkBuiten heeft u alle voordelen van een stad bij de hand: de winkels, zorgvoorzieningen, scholen en sportverenigingen.

Op dit eiland zullen de eerste 32 woningen verrijzen. Het aanbod loopt uiteen van aantrekkelijke rijwoningen, tot royale twee-onder-een kapwoningen. Alle woningen hebben een tuin aan het vaarwater.

Woningtypes

Lotus 

Lotus - Verkocht

De twee-onder-een-kapwoningen (type Lotus) vormen de talrijke parels op het eiland. De woningen hebben een breedte van 6,0 m, een garage van ca. 17 m2 en vanaf ca. 143 m2 woonoppervlak. In de woning…

Gentiaan 

Gentiaan - Verkocht

De rijwoningen (type Gentiaan) kennen vele verschijningsvormen; een hoge plint van steen, of meer onderhoudsvrije gevelbeplating, een dwarskap of langskap. De woningen hebben een beukbreedte van…

Locatie

Ontwikkelaars


Boele & Van Eesteren

VolkerWessels VastgoedMakelaars