homeNieuwsGeen categorieFase 1 De Linden a.s. zaterdag in verkoop

Fase 1 De Linden a.s. zaterdag in verkoop

Fase 1 De Linden a.s. zaterdag in verkoop

Aankomende zaterdag is de start verkoop van De Linden. Op deze dag starten we met de verkoop van Fase 1. Fase 1 bestaat uit de Koningslinde èn de Zilverlinde. Zowel in de Koningslinde als in de Zilverlinde vindt u prachtige 4-kamer appartementen van verschillend formaat.

Fase 2 is de Witte Linde. De Hollandse Linde en Zomerlinde is fase 3. We hebben veel vragen ontvangen over de patiobungalows. Deze gaan komende zaterdag nog niet in verkoop, maar horen bij fase 3. De datum start verkoop van fase 2 en fase 3 zijn nog niet bekend, maar we hopen u hierover spoedig meer te kunnen vertellen.

Komende zaterdag hebben we voor u de brochures van de Koningslinde en de Zilverlinde, inclusief prijslijsten en inschrijfformulieren beschikbaar. U bent zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur van harte welkom in het Informatiecentrum RijswijkBuiten. En zoals u inmiddels van ons gewend bent, u heeft de tijd om zich in te schrijven tot 12 juni aanstaande, zodat u rustig kunt bezien welke woning uw voorkeur heeft.

Graag tot zaterdag!

 

Downloads

Geen documenten gevonden.