12
 • *

 • Laat ons uw droomhuis zien!

  BuitenKavels...... de vrije kavels in RijswijkBuiten


 • Een droomhuis naar eigen ontwerp…. een droom van veel mensen en wellicht ook van u! De eerste kavels zijn verkocht. En de eerste droomhuizen zijn inmiddels gerealiseerd. Maar u heeft u nog steeds de mogelijkheid om uw droomhuis in RijswijkBuiten te realiseren!

  Wanneer u een kavel koopt in RijswijkBuiten bent u de architect! Teken uw droomhuis, laat dit aan ons zien en we bespreken alle mogelijkheden. U zult zien dat er veel mogelijk is in RijswijkBuiten. Het bouwen van een eigen droomhuis heeft u zelf in de hand, maar daarbij ook uw portemonnee. Door vanaf de eerste oriëntatie tot en met het moment van sleuteloverdracht continu op de kosten te blijven letten, blijft u ook baas over uw eigen budget.

  Laat u een architect gelijk met uw wensen aan de slag gaan, of kunt u uw huis zelf al dromen en grof uittekenen? Hoe gek u het ook wilt hebben, leg uw ontwerp aan ons voor om te laten zien of het aan de spelregels voldoet. Zo weet u zeker dat u nog jarenlang geniet van uw woning.

  De kavels liggen op verschillende locaties in RijswijkBuiten. Meer weten? Kom langs in het informatiecentrum RijswijkBuiten of neem contact op met een van de verkopende makelaars.

  BuitenKavels Nieuws RijswijkBuiten

  We zijn weer open!

  We zijn weer open!

  27 augustus 2018

  Het informatiecentrum RijswijkBuiten is weer geopend met nieuwe openingstijden!

  We gaan even genieten van de zomer

  We gaan even genieten van de zomer

  28 juni 2018

  En dus is het informatiecentrum RijswijkBuiten gesloten van maandag 16 juli t/m zondag 26 augustus.

  Informatiecentrum RijswijkBuiten 3 april gesloten

  Informatiecentrum RijswijkBuiten 3 april gesloten

  03 april 2018

  In verband met een besloten event is het informatiecentrum RijswijkBuiten vanmiddag gesloten. Informatie over fase 13 van de Tuinen van Sion is vanaf a.s. zaterdag 7 april beschikbaar. Voor alle overige vragen bent u morgen- en donderdagmiddag van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur. Graag tot dan!

  Montessorischool Parkrijk van start!

  Montessorischool Parkrijk van start!

  08 maart 2018

  Op 5 maart 2018 heeft wethouder Ronald van der Meij de tijdelijke locatie van IKC Montessorischool Parkrijk geopend. Op deze tijdelijke locatie bevindt zich niet alleen Montessorischool Parkrijk, maar ook kinderopvang de Lange Keizer, die opvang biedt voor kinderen van 0 tot 12 jaar.

  Eerste Groenhypotheek Rabobank getekend

  Eerste Groenhypotheek Rabobank getekend

  01 februari 2018

  Onlangs heeft de Rabobank de eerste Rabo Groenhypotheek in RijswijkBuiten afgesloten. Lisette Kremer en Arnaut de Rijk uit Delft zijn de eerste bewoners die deze nieuwe hypotheekvorm hebben afgesloten. Zij gaan wonen in het project Eilandrijk in RijswijkBuiten.

  Informatiecentrum RijswijkBuiten

  Het Informatiecentrum aan de Van Rijnweg 3b te Rijswijk is elke maandagmiddag en woensdagmiddag voor u geopend tussen 13 – 17 uur. Ook zijn wij elke eerste zaterdagochtend van de maand geopend tussen 11-13 uur. De eerstvolgende zaterdagopenstelling is op 3 november.
  Let op! Het informatiecentrum is in de herfstvakantie gesloten.

  Van Rijnweg 3B
  070 - 326 19 75