12
 • *

 • Laat ons uw droomhuis zien!

  BuitenKavels...... de vrije kavels in RijswijkBuiten


 • Een droomhuis naar eigen ontwerp…. een droom van veel mensen en wellicht ook van u! De eerste kavels zijn verkocht. En de eerste droomhuizen zijn inmiddels gerealiseerd. Maar u heeft u nog steeds de mogelijkheid om uw droomhuis in RijswijkBuiten te realiseren!

  Wanneer u een kavel koopt in RijswijkBuiten bent u de architect! Teken uw droomhuis, laat dit aan ons zien en we bespreken alle mogelijkheden. U zult zien dat er veel mogelijk is in RijswijkBuiten. Het bouwen van een eigen droomhuis heeft u zelf in de hand, maar daarbij ook uw portemonnee. Door vanaf de eerste oriëntatie tot en met het moment van sleuteloverdracht continu op de kosten te blijven letten, blijft u ook baas over uw eigen budget.

  Laat u een architect gelijk met uw wensen aan de slag gaan, of kunt u uw huis zelf al dromen en grof uittekenen? Hoe gek u het ook wilt hebben, leg uw ontwerp aan ons voor om te laten zien of het aan de spelregels voldoet. Zo weet u zeker dat u nog jarenlang geniet van uw woning.

  De kavels liggen op verschillende locaties in RijswijkBuiten. Meer weten? Kom langs in het informatiecentrum RijswijkBuiten of neem contact op met een van de verkopende makelaars.

  BuitenKavels Nieuws RijswijkBuiten

  Inrichting openbare ruimte Parkrijk

  Inrichting openbare ruimte Parkrijk

  20 december 2018

  Parkrijk is volop in ontwikkeling, de wijk begint steeds meer vorm te krijgen.

  Trapveldje naast het Terras van Sion wordt verplaatst

  Trapveldje naast het Terras van Sion wordt verplaatst

  20 december 2018

  Het trapveldje naast het Terras van Sion wordt in januari 2019 verplaatst naar de Van Rijnweg 1d, ter hoogte van Programmabureau RijswijkBuiten. Dit is nodig vanwege de toekomstige woningbouwontwikkeling op deze huidige locatie.

  Feestelijke start bouw 122 woningen

  Feestelijke start bouw 122 woningen

  13 december 2018

  Op woensdag 12 december 2018 heeft de gemeente samen met de kopers, Dura Vermeer Bouw Zuid West, Bouwinvest en Rijswijk Wonen geproost op de start van de bouw van de Tuinen van Sion, fase 13. We staan hier aan de start van de ontwikkeling van 122 nieuwe eengezinswoningen in de meest duurzame wijk van Nederland.

  Start bouw Parkrijk fase 4

  Start bouw Parkrijk fase 4

  27 november 2018

  Op maandag 26 november is de bouw van Parkrijks 4e fase feestelijk begonnen. In totaal komen er tijdens deze fase 21 nieuwe woningen bij in RijswijkBuiten. Maandag metselden de kopers van de huizen symbolisch allemaal een steen in een nieuwe muur. Wethouder en 1e locoburgemeester Marloes Borsboom plaatste de laatste steen.

  Informatiecentrum RijswijkBuiten is tot medio januari 2019 gesloten

  Vragen kunt u stellen via rijswijkbuiten@rijswijk.nl